На 12.10.2023г.,  кандидатите за общински съветници от СДС-Силистра Галина Николова,

...
На 12.10.2023г.,  кандидатите за общински съветници от СДС-Силистра Галина Николова,
Коментари Харесай

Кандидати за общински съветници от СДС се ангажират с проблемите на детските градини в Силистра

На 12.10.2023г.,  претендентите за общински съветници от СДС-Силистра Галина Николова, Румен Великов, Гален Енев и арх. Атанас Атанасов почетоха поканата на родители и чиновници и посетиха детска градина " МИР " в с. Айдемир, която е с два филиала и в кв. Деленки.

Учители и педагози обявиха, че за екипа им е приоритет грижата за децата с любов, отдаденост, отговорност, предопределение. 

За родителите ДГ „ Мир “ е верният избор за здравословно израстване на тяхното дете, за неговото социализиране, образование, образование в всемирен полезности и подготовката му да премине към идващия житейски стадий – учебното заведение, само че имат потребност от незабавни рамонти и възстановяване въз основата за децата.

От своя страна претендентите за общински съветници на Съюз на демократичните сили обявиха,че приоритет в програмата на Съюз на демократичните сили са децата и възраждането на дребните обитаеми места. Галина Николова съобщи загрижеността си показа опциите за реновиране на сградния фонд на детските градини и възстановяване на материално техническата база. Съюз на демократичните сили раздаде лакомства на децата с благопожелание към родителите за сладостен живот в новото ръководство на Общината и подари по този начин мечтаните от години три килима за потребностите на детската градина.

" Подобряване на инфраструктурата в дребните обитаеми места, зелено осветяване, създаване на детски площадки и чисти зелени площи са приоритет на Съюз на демократичните сили ", обявиха Румин Великов и арх. Атанас Атанасов. Гален Енев от своя страна сподели: " Поемам уговорката за тясно съдействие и присъединяване по план за цялостна реставрация на детските градини в с.Айдемир ”.

Всички присъстващи останаха с вяра и религия в оптимизма и обявиха поддръжка за листата на претендент общинските съветници на Съюз на демократичните сили с №25.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР